Velg materiale

Astrup Kundeportal

Slik handler du i Astrup Nettbutikk (PDF)    Spørsmål og Svar (FAQ)

 

Som registrert kunde hos Astrup AS kan du gjennom Astrup Kundeportal bestille varer på det tidspunktet som passer deg best.

Under Min side kan du også:

  • Sjekke Ordrestatus på din bestilling
  • Se din tidligere Ordrehistorikk
  • Enkelt lage egne Innkjøpslister og Hurtigordre
  • Spore vareleveringen fra vårt lager og frem til deg
  • Hente frem kopier av dine bestilte materialsertifikater
  • Se dine tidligere Fakturaer
  • Administrere din Brukerkonto

          

Priser i nettbutikken

Som innlogget kunde i vår nettbutikk vil du se dine avtalepriser. Dette forutsetter imidlertid at du er registrert med en automatisk prisavtale hos Astrup AS. Alle priser er oppgitt ekskl. frakt- og emballasjekostnader. Vi tar forbehold om prisfeil.

Dersom du bestiller varer som ikke er lagerført på våre lagre i Oslo eller Bergen, leveres disse fra Verkslager. Det tilkommer da import-, frakt- og fortollingskostnader i forhold til oppgitte produktpriser. Det betyr at oppgitte priser er å forstå som "nettopris eksklusiv leveringstillegg". Leveringstider vil også kunne variere.

Minstefakturabeløp

Astrup AS opererer normalt med et minstefakturabeløp på kr. 1.500,00 pr. ordre. Handler du derimot direkte fra vår nettbutikk er minstefakturabeløpet redusert til kr. 1.000,00.

Bestillingsenheter

Du kan kun kjøpe varer i hele enheter i vår nettbutikk. Dersom du har behov for kapping/bearbeiding ta kontakt med Kundeservice for priser og leveringstider.

Vareretur

Returnering av varer kan kun skje dersom det er gjort avtale om dette på forhånd med selger. En forutsetning for å godkjenne retur er at varene er merket i henhold til avtale, at varene er i ubeskadiget stand, og for fabrikkemballerte varers vedkommende, at disse er i original og ubrutt emballasje. Se forøvrig vår komplette Leveringsbetingelser under menyen Betingelser.

For øvrig henviser vi til menyen "Les dette før du handler".

Kontakt oss dersom du har spørsmål vår nettbutikk: netthandel@astrup.no